PRAKTIJK WEER OPEN

Naar aanleiding van de geringe versoepeling van de regels rondom het corona-virus, kan ik de praktijk verder gaan opstarten. Daar zijn nog wel voorwaarden aan verbonden.
Belangrijkste is dat je geen symptomen hebt die kunnen wijzen op het dragen van het virus (zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts). Volgens het protocol zal ik daar iedere keer voorafgaande aan de behandeling naar vragen. Heb je wel symptomen of het vermoeden dat je ze hebt, meld je dan af. Dat mag (zonder de 24-uurs regel) op ieder moment vóór de afspraak. Ook als je zelf in je omgeving (thuis) iemand hebt die het corona-virus heeft, of je bent in contact geweest met iemand die het virus draagt, dan vraag ik je dit te tijdig te melden. We moeten ook dan de behandeling uitstellen. Om jezelf te beschermen vraag ik je om een groot badlaken of twee handdoeken mee te nemen voor de behandeling.

Voor mij is het dragen van een mondkapje niet verplicht maar als je het prettig vindt dan zal ik die tijdens de behandeling dragen. Zelf mag je dat ook doen als je dat prettiger vindt. Uiteraard zal ik veelvuldig m’n handen wassen (direct voor en na de behandeling en nadat je de deur uit bent). Na iedere behandeling zal ik ook de tafel e.d. reinigen. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet in mijn praktijk.
Ik plan meer tijd tussen de behandelingen zodat patiënten/cliënten elkaar niet tegen hoeven te komen in de wachtruimte. Kom daarom ook liever niet te vroeg want dan moet je buiten wachten (bij mooi weer kun je natuurlijk wel op het bankje voor de praktijk gaan zitten). 
Uiteraard bepaal je zelf of je weer een afspraak wilt maken (sommigen van jullie waren al voor de lock-down gestopt) en als je al een afspraak hebt staan kan die zo blijven staan, tenzij je dat liever nog niet wil. Laat me dat dan per mail of per telefoon weten. Overleggen kan altijd om tot een goede afstemming te komen.
Mocht je vragen hebben laat me dat dan weten en neem contact met me op als je een afspraak wilt plannen.

Hoop dat jij en jullie verder gezond zijn en blijven!
vriendelijke groet,

Harry van Nie

Zie ook het exit-plan van de VVH (PDF)