Werk in Indonesië

Sinds 2015 ben ik voorzitter van de Stichting Somoi Makassar die als hoofddoel heeft om de kwaliteit van het leven van gehandicapte kinderen op Sulawesi te verbeteren. Zij doet dit door het combineren van onderwijs en behandeling waardoor een perspectief op een zelfstandig leven ontstaat.

Zowel in Nederland als op Sulawesi ben ik actief betrokken bij het werk van Somoi Makassar. Als vrijwilliger ben ik gemiddeld genomen een maand per jaar op locatie aanwezig. De laatste tijd is dat vooral bij kinderen in Toraja. Ik houd me dan onder meer bezig met het organiseren van structurele voorzieningen ter plekke en het opzetten van een individueel begeleidingsplan voor een aantal kinderen (op maat gemaakte hulpmiddelen, oefenvormen en het begeleiden/instrueren van de lokale hulpverleners).

Sichting Somoi Makassar
Constant Erzeijstraat 15
3523 VS Utrecht
info@somoimakassar.nl
www.somoimakassar.nl
www.facebook.com/SomoiMakassar